Biografi:

Jeg hedder Anders Lund, mine intentioner med denne WordPress er, at lave en hjemmeside, evt. lægge noget af mine skrifter ud så nogen af min familie kan se, hvordan jeg har oplevet livet indtil dags dato, evt. deltage i diskussioner, når jeg har en anden menig som skribenten.

Mvh. Anders

Offentliggjort af holmevej6

Nysgerrig og ønsker at lære Håber jeg får mere ud af hjemmesiden og bloggen her i det nye år ! det er noget med at forstå hvordan opsætningen er !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: